Pages

5 razlogov za nasmeh + Nagradna igra!Pridejo tudi dnevi, ko se ti zdi, da ni prav nobenega razloga na svetu, da bi se smejala. Danes bi s teboj rada delila 5 razlogov, ki te bodo prepričali, da je nasmeh nekaj dobrega in te (upam) tudi pripravili do tega, da se sama nasmehneš.

1. Z nasmehom lahko nekomu polepšaš dan.
Postavljam te pred nalogo: naslednjič, ko boš šla na avtobus, hodila po mestu ali sprehajala svojega psa, se nasmehni neznancu. Nikoli ne veš, kaj se dogaja v njegovem življenju in kako težko mu je. Prav mogoče in verjetno pa je, da mu bo celo tako majhna gesta polepšala – mogoče celo spremenila – dan. P.S. Če gre za tvojo simpatijo, idejo še močneje podpiram!

2. Nasmeh je boljši od kremženja.
Okej, saj vem, da si verjetno že slišala za smejalne gubice in se zdaj verjetno kar križaš ob misli nanje, ampak verjemi, da je kremženje in naguban obraz veliko hujši kot preprost nasmeh. Ob nagubanem in namrščenem obrazu tvoje telo uporablja več mišic in jih napenja, kar pa povzroča nastajanje gubic. Torej izbriši namrščen obraz in 1, 2, 3, nasmehni se!

3. Pokaži svoje lepe bele zobe.
Če uporabljaš novo zobno pasto Aquafresh High Definition White, gotovo veš, da ima belilne učinke. Ker si z njo pridno umivaš zobe, je res brezveze, da jih skrivaš, kajne?

4. Ker nasmeh pristaja k vsaki kombinaciji oblačil.
Vseeno je, ali si v kavbojkah in jopici, lepi obleki ali pižami – nasmeh bo polepšal katerikoli 'outfit' in ga lepo zaključil. Naj tvoj moto postane – 'Nikoli nisi do konca oblečen brez nasmeha.'

5. Nasmeh povzroča nastajanje 'veselih' hormonov in zmanjšuje nivo stresa.
Si čisto živčna pred izpitom? Imaš slab dan in resnično potrebuješ nekaj lepega? Zavrti si smešen videoposnetek in se od srca nasmej. Dokazano je, da smeh prav zares pomaga pri našem razpoloženju.

Tako, zdaj pa nimaš prav nobenega izgovora več. Upam, da si se ob branju vsaj 1x nasmehnila, če ne, se me pazi!

Seveda pa tudi tokrat ne bo šlo brez nagradne igre – zopet podeljujem zobno ščetko in pasto Aqaufresh High Definition White. Današnje vprašanje pa je – kaj se tebi zdi dober razlog za nasmeh? Deli odgovor z menoj v komentarjih (skupaj s svojim e-mail naslovom) in morda boš prav ti zadela paketek. Pohiti, nagradna igra traja samo do polnoči!

12 comments:

 1. morje, lepo vreme :) moj fant in živali, še posebej moj muc Miki, ki med dnewno sprawi v smeh :) [email protected]

  ReplyDelete
 2. Dober razlog za nasmeh je sms tvojega fanta, čudovit razgled iz hriba, ki si ga pravkar osvojil ali pa preprosto, ker si v tem trenutku živ, mlad in srečen.

  ReplyDelete
 3. Danijela Zdravkovic

  Dober razlog za nasmeh je prelep sončen dan in vonj po jutranji kavi ... Majhne stvari, ki pomenijo življenje....

  [email protected]

  ReplyDelete
 4. Jaz nikoli ne potrebujem nekega razloga za nasmeh, se mi zdi da se moramo ljudje smejat že zato, ker živimo :)) drugače pa se sama res rada smejim in sem taka pozitivna oseba :) nikoli pa ne iščem razlogov za nasmeh.
  moj email: [email protected] :)

  ps: čestitam za članek v reviji!!

  ReplyDelete
 5. Meni je dober razlog za nasmeh da lahko ležim zjutri v postli in lovim skozi okno sončne žarke. Drugače pa dobra hrana, super družba, lepo preživet dan pa moj kuža.

  ReplyDelete
 6. Meni je dober razlog za smeh,fant in pa že kakšna kavica na sončku z njim,ko sva oba brezskrbna..in pa seveda petek oz. začetek vikenda.<3
  Mail: [email protected]

  ReplyDelete
 7. Dober razlog za nasmeh je, ko videš dobrega prijatelja/prijateljico, kako ti prihaja nasproti po cesti :). Pa seveda, ko dobiš v dar kakšno malenkost :).
  e-mail: tina.basic,@gmail.com

  ReplyDelete
 8. Ko vidiš dobrega prijatelja/prijateljico, kako ti prihaja nasproti po ulici; ko dobiš v dar kakšno malenkost; ko izveš, da si opravil/-a izpit :).
  e-mail: [email protected]

  ReplyDelete
 9. kako si pa tole lepo napisala! :) js sm tudi mnenja, da če se smejiš, je dan takoj lepši in to tudi redno prakticiram. :D najbol dober razlog za nasmeh je preprosto ta, da si srečen :) xx
  [email protected]

  ReplyDelete
 10. lep soncen dan, srecanje prijatelja po dolgem casu, dober vic, sopek roz, sladoled po kosilu,..vsak dan ima 1000 razlogov za smeh.. [email protected]

  ReplyDelete

Thanks so much for leaving a comment - I try to reply to everyone!