Ho ho ho! I'm ready for Christmas, are you? Personally I don't know why people complain when stores are all decked out in the middle of November - I love it! And it makes me so happy. So today I'm bringing you a little DIY for a Christmas card. The rest of the text will be in Slovenian, my international readers can find the supplies in your local craft stores and I think the photos will serve as instructions! Hope you enjoy lovelies.

Takole, božič se približuje, pa sem se odločila spisati še eno objavo v slovenščini, ko sem že ravno praznično razpoložena. :) Pred kratkim sem v okviru svoje službe dobila priložnost izdelati nekaj DIY božičnih zadev (o tem bom več povedala v kakšnem prihodnjem postu), tale na žalost ni šla v objavo, zato pa sem se jo odločila deliti z vami. Predstavljam vam eno super enostavno božično čestitko, ki jo lahko izdela prav vsak. Uporabila sem izdelke, ki sem jih imela pri roki in pustila, da so me navdihnili kar sami. Pri vsej čudoviti izbiri, ki sem jo imela, to res ni bilo prav težko.









Vsi izdelki so iz umetniške trgovine Rayher (http://www.rayher.si/) in na njihovo stran lahko odklikate s pritiskom na ime izdelka. Se mi je zdelo edino prav, glede na to, da so prijazno podprli naš projekt in sem čestitko izdelala z njihovimi izdelki! Še posebej sem navdušena nad temile gumbki, ki sem jih našla v njihovi trgovini, in so me prav navdali z željo, da se eno nedeljo podam na ljubljanski boljši sejem in poiščem še kakšne unikatne gumbe za nadaljnje projekte. Imajo pa v Rayherju res ogromno izbiro in sama se moram prav držati nazaj (ali pa kar precej fizično počne to kar Tilen, ki me mora dobesedno vleči stran od izdelkov), da ne pokupim vsega. Tako da zdaj je čas, da se pozabavate z oblikovanjem, božič je ravno pravi čas za ustvarjanje! Želim vam veliko veselja in lep božični december (kar bom v tem mesecu verjetno rekla še ene 100x, ampak dobro). 


P.S. Pa ne biti tako smotani kot jaz, počakajte, da se vam lepilo posuši, preden se lotite fotkanja. :)